Hangariada 2017. Prima ediție cu invitați din străinătate

În desfășurare sau s-a încheiat!

La finalul lunii mai (26 – 28 mai), are loc a VII-a ediție a Hangariada, eveniment inclus în cadrul Festivalului Internațional al Educației 2017. Hangariada 2017 (26-28 Mai) este o experienţă completă: dans, muzică, sport, zbor, adrenalină şi multă distracţie, ce transforma cei peste 10.000 de metri pătraţi ai Aeroclubului ”Alexandru Matei” într-un spaţiu unic, creativ şi energizant..

Anul acesta este prima ediție în care Hangariada aduce la Iași invitați din afara României, dar și artiști locali, care vor cânta mai multe genuri de muzică (electro, rock alternativ, jazz, swing şi raggae): OUTSTORM, LES ELEPHANTS BIZZARES, WHISKYDENKER (Germania), MOONLIGHT BREAKFAST, TRAVKA, YELLOW, BYRON, CONQUERING LION (Macedonia), Noua Ani Lumină, Aftimescu, Avantgarde etc.

Cele trei zile ale festivalului vor găzdui numeroase concerte, expoziții diverse, acțiuni caritabile și de impact social, manifestări culturale diverse și un program sportiv generos. Publicul va avea parte de multe suprize plăcute: o tiroliană imensă, fotbal în baloane supradimensionate (bubble soccer), trambuline, yoga, tatuaje cu henna şi paintball shooting tunnel, pe lângă multitudinea de ore de muzică şi zbor.

Biletele au fost puse în vânzare pe platforma online www.kompostor.ro şi în locaţiile partenere. Preţul unui abonament pentru toate cele 3 zile este de 58 de lei, iar preţul pentru biletul ce oferă acces o zi este de 38 lei. Organizatorii menţionează, însă, că abonamentele vor mai fi disponibile doar pentru un timp limitat. Aşadar, cei care nu vor să rateze toate surprizele pregătite de ediţia a VII-a a festivalului, trebuie să se grăbească.

Programul de zbor susţinut de Aeroclubul României va include zboruri cu aeronave ultrauşoare motorizate, dar şi salturi cu paraşuta. Ieşenii vor avea din nou ocazia să experimenteze saltul cu paraşuta în tandem, de la 3000 de metri, locurile fiind, însă, limitate. Cei care nu vor să rateze experienţa unică trebuie să se înscrie pe www.hangariada.ro.

Dacă ediţia din 2016 a adunat peste 14.000 de ieşeni la festival, la ediţia din acest an se estimează un public de cel puţin 20.000 de participanţi.

Hangariada este primul festival outdoor din România care îmbină arta nonconformistă cu pasiunea pentru zbor. Evenimentul este inclus de Aeroclubul României în calendarul oficial al evenimentelor aeronautice naţionale şi internaţionale.

-->

Loc


Organizatori si Parteneri FIE 2016

facebook

Contact

 

Pentru mai multe informații și/sau detalii, ne puteți contacta oricând la adresa de email:

  • contact @ fieiasi . eu

Sau făcând click pe butonul de mai jos:

Formular de contact