„Lecția de jazz”, cu Harry Tavitian

Evenimentul s-a încheiat!

O veste excelentă pentru iubitorii jazzului: pianistul Harry Tavitian revine la Iași miercuri, 27 mai 2015, cu un concert extraordinar inclus în programul Festivalului Internaţional al Educaţiei! Concertul va avea loc pe scena din fața Palatului Culturii, de la ora 19.00. Intrarea este liberă!

„Iaşul este unul dintre oraşele cu o frumoasă tradiţie jazzistică. Fiecare întâlnire a mea cu publicul de aici a fost una deosebită. Mă bucur să revin aici, la invitația Uniunii Armenilor - Filiala Iași, cu ocazia Festivalului Internaţional al Educaţiei, un adevărat festival al artelor. Un nou pas pentru Iaşi - Capitală Culturală Europeană, proiect pe care am avut onoarea să-l deschid împreună cu pianistul Ion Baciu Jr. într-un concert memorabil, acum 3 ani”, susține Harry Tavitian.

În concertul de la Iași Harry Tavitian ne va invita la „Lecția de jazz”. Muzica va surprinde momente importante din istoria jazzului și va fi însoțită de explicații care să ilustreze mecanismul care a dus la nașterea diverselor stiluri de jazz în contextul vremurilor pe care această muzică le-a traversat. Harry Tavitian ne va oferi însăși bucuria muzicii, fără didacticism, ci spontan și firesc așa cum este jazzul!

Harry Tavitian a aniversat anul trecut 45 de ani de jazz, printr-un spectacol susținut la Iași. Vedeți înregistrarea integrală a concertului aniversar de la Iași

Aflați mai multe despre Harry Tavitian pe site-ul oficial al artistului

Data Evenimentului

  • miercuri, 27 mai 2015
  • 19:00

Locul Evenimentului


Organizatori si Parteneri FIE 2015

facebook

Contact

 

Pentru mai multe informații și/sau detalii, ne puteți contacta oricând la adresa de email:

  • contact @ fieiasi . eu

Sau făcând click pe butonul de mai jos:

Formular de contact