Întâlnirile Alecart

Evenimentul s-a încheiat!

Luni, 25 mai, de la ora 16.00, în Sala de Festivități a Colegiului Național Iași, redacția revistei culturale „Alecart” organizează o manifestare sub genericul „Comunități școlare dinamice: Angajare culturală și responsabilitate civică”.

Programul manifestării:

1. O DEZBATERE despre rolul olimpiadelor/competițiilor în dezvoltarea abilităților de înțelegere, interpretare a fenomenului cultural contemporan pornind de la un articol ce are în prim-plan ideile susținute de academicianul Solomon Marcus în deschiderea Olimpiadei Naționale de Lingvistică, Focșani, 2015 și de la idei din articolele scrise de absolvenții colegiilor partenere în rubricile permanente ale revistei „Alecart”: „Înăuntru și-n afară”/ „Întâlniri”.
2. O LECTURĂ PUBLICĂ din creațiile colaboratorilor și ale redactorilor revistei „Alecart”, cei mai mulți dintre ei premiați la diverse concursuri naționale de poezie.
3. UN RECITAL de muzică susținut de elevi/ absolvenți și profesori ai Colegiului Național de Artă
4. LANSAREA numărului 14 al revistei de atitudine culturală „Alecart” (revistă realizată în parteneriat de elevi și absolvenți ai Colegiului Național de Artă „Octav Băncilă” Iași, ai Colegiului Național Iași și ai Colegiului Național „Petru Rareș” Suceava).

Data Evenimentului

  • luni, 25 mai 2015
  • 16:00

Locul Evenimentului


Organizatori si Parteneri FIE 2015

facebook

Contact

 

Pentru mai multe informații și/sau detalii, ne puteți contacta oricând la adresa de email:

  • contact @ fieiasi . eu

Sau făcând click pe butonul de mai jos:

Formular de contact