Gala Ia’şi Descoperă

Evenimentul s-a încheiat!

Gala Internațională de Film Documentar Ia’şi Descoperă este un proiect marca TVR Iaşi care se înscrie în demersul Iaşului de a deveni Capitală Europeană a Culturii în 2021. Proiectul este conceput de TVR Iaşi şi implementat alături de Primăria Municipiului Iaşi şi Fundaţia Iaşi Capitală Culturală Europeană. Acces liber!

Prima ediţie a proiectului multianual s-a desfăşurat la Iaşi între 22 martie – 2 aprilie 2015. Timp de 7 zile, echipe de realizatori de film documentar au încercat să descopere Iaşul, să-i cunoască valorile culturale, să afle care-i sunt valențele de capitală  europeană a culturii şi să realizeze un film așa cum se vede oraşul prin ochii lor. Participanţii au venit la Iaşi cu experiența fostelor capitale culturale europene pe care le reprezintă şi cu filmele acestor oraşe cu care Iaşul doreşte să împărtășească experienţă.

Puteți urmări cum este Iașul prin ochii realizatorilor de film documentar din străinătate și din alte orașe ale țării la Gala Ia’şi Descoperă, miercuri, 27 mai 2015, de la ora 20.30, în fața Palatului Culturii!

Detalii pe site-ul proiectului și pe pagina oficială de Facebook

Data Evenimentului

  • miercuri, 27 mai 2015
  • 20:30

Locul Evenimentului


Organizatori si Parteneri FIE 2015

facebook

Contact

 

Pentru mai multe informații și/sau detalii, ne puteți contacta oricând la adresa de email:

  • contact @ fieiasi . eu

Sau făcând click pe butonul de mai jos:

Formular de contact