Expoziția internațională „Anne Frank - O istorie pentru prezent”

Evenimentul s-a încheiat!

„Anne Frank - O istorie pentru prezent” – lansarea și vernisajul expoziției internaționale itinerante realizată de Anne Frank House din Olanda. Expoziția poate fi vizitată în perioada 22 mai - 12 iunie 2015, între orele 10.00 și 17.00, este în format bilingv (română și maghiară), se adresează grupei de vârstă 12-18 ani, în principal, transmiţând un mesaj educaţional. Expoziția prezintă Holocaustul prin prisma vieții Annei Frank și îndeamnă vizitatorii să reflecteze asupra unor noțiuni precum prejudecăți, gândire stereotipă, discriminare și unde pot duce acestea dacă se încalcă principiile democratice.

Pe toată durata expoziției, la orele 11.00, 13.00 și 16.00, în Sala de proiecție va fi difuzat filmul documentar „The Short Life of Anne Frank” (30 min.).

Accesul vizitatorilor este gratuit.

Vernisajul expoziției va aveloc vineri, 22 mai, la ora 14.00, în foaierul superior al Teatrului pentru Copii și Tineret „Luceafărul” Iași.

Eveniment organizat de Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași în colaborare cu Asociația Tikvah Oradea și Teatrul pentru Copii și Tineret „Luceafărul” Iași.

Data Evenimentului

  • vineri, 22 mai 2015
  • 14:00

Locul Evenimentului


Organizatori si Parteneri FIE 2015

facebook

Contact

 

Pentru mai multe informații și/sau detalii, ne puteți contacta oricând la adresa de email:

  • contact @ fieiasi . eu

Sau făcând click pe butonul de mai jos:

Formular de contact